0

zepto-sel-1 very slow

Hi,

When I switched from LTE to Wifi, vultr-sel-1 server was able to load the website quickly with no delay, but the zepto-sel-1 server would load the website after a delay of 20~30 seconds after connecting to Wifi.

I have confirmed that this issue only occurs when NextDNS is enabled for both LTE and Wifi. I did not experience the issue with any other DNS (ISP, Cloudflare) other than NextDNS.

Here is test.nextdns.io result while experiencing a connection delay:

{
    "status": "ok",
    "protocol": "DOH",
    "profile": "fp639b558e001e6981",
    "client": "59.9.xxx.xxx",
    "srcIP": "59.9.xxx.xxx",
    "destIP": "103.127.124.46",
    "anycast": false,
    "server": "zepto-sel-1",
    "clientName": "apple-profile",
    "deviceModel": "Apple iPhone13,3"
}

Could you please check if there is a problem with the zepto-sel-1 server?

Thanks,

Ryan

2 replies

null
    • ryan.10
    • 6 mths ago
    • Reported - view

    When I am connected to wifi, I can access the admin screen of my router without any delay, but I am having trouble connecting to the internet for 20-30 seconds.

    I'm only experiencing connection delays when I first connect, after which I'm able to use the internet normally, but my device sometimes loses and reconnects to the Wifi connection, which is frustrating for me. :(

    • NextDNs
    • 6 mths ago
    • Reported - view

    Please provide a https://nextdns.io/diag

Content aside

  • 6 mths agoLast active
  • 2Replies
  • 34Views
  • 2 Following