0

Chrome Launch Failure When Active

App has been running fine for months.  Today, I cannot launch Chrome, getting DNS related error.  Reinstalled Chrome, disabled app in Chrome/Security/Advanced and works. I have flushed all browser cache, and reinstalled NextDNS, still no-go.  Any suggestions?  Thank You

5 replies

null
    • NextDNs
    • 5 mths ago
    • Reported - view

    can you please provide a https://nextdns.io/diag

    • Robert_Van_Allen
    • 5 mths ago
    • Reported - view

    Diag run, sent in.  Thank You Kindly

    • Robert_Van_Allen
    • 5 mths ago
    • Reported - view

    PC 2 of 2 now exhibiting this failure.  System_1 started failing after the most recent Patch Tuesday, System_2 booted up today and also fails now.  For a moment my Android flashed a related Private DNS error message.  Patch history showing MS Security Update KB5033372 and Servicing Stack 10.0.19041.x updates.  Would not believe this is related as my Android is in this loop.  Captured another Diag and submitted.  Revered to ISP DNS to continue working while this is being investigated.  Appreciate Support's review.

    On Chrome Launch Receiving:

    accounts.google.com’s server IP address could not be found

    DNS_PROBE_FINISHED_BAD_SECURE_CONFIG

    • Robert_Van_Allen
    • 5 mths ago
    • Reported - view

    UPDATE:  Both PCs currently have Chrome set to "Use current service provider" for Secure DNS rather than NextDNS within Settings.  Running Chrome v120.0.6099.110 (Official Build) (64-bit).  Checking my NextDNS Log Files, it appears my traffic is still being filtered as normal with the local client running.

    • Robert_Van_Allen
    • 4 mths ago
    • Reported - view

    Appears this issue has now been RESOLVED.  I periodically checked this issue and both PCs are now working without the work-around.  Thank you Support Team.

Content aside

  • 4 mths agoLast active
  • 5Replies
  • 62Views
  • 2 Following