0

Deny List not working

While on macOS 11.4, I had added the following to my Deny List:

*.docker.com
*.desktop.docker.com

 

And yet for some reason in the last few days, I can now query it:

; <<>> DiG 9.10.6 <<>> desktop.docker.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 10186
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 4, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4096
;; QUESTION SECTION:
;desktop.docker.com.        IN    A

;; ANSWER SECTION:
desktop.docker.com.    300    IN    A    204.246.191.122
desktop.docker.com.    300    IN    A    204.246.191.105
desktop.docker.com.    300    IN    A    204.246.191.77
desktop.docker.com.    300    IN    A    204.246.191.113

;; Query time: 37 msec
;; SERVER: 192.0.2.42#53(192.0.2.42)
;; WHEN: Thu Jul 15 14:13:01 MDT 2021
;; MSG SIZE  rcvd: 111

No entries in the Deny List are working now. Has anyone else experienced this? My privacy block lists are working, and my custom rewrites are working, but everything in Deny List is now resolving.

3replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • Works fine here with Windows10.

    Did you restart your device so cache gets cleaned?

    Like
  • The issue seems intermittent for me. Earlier today it was allowing it through, now it's blocking. So weird.

    Like
    • Wyatt every time you make changes to nextDNS, make sure you are clearing DNS caches immediately 

      Like 1
Like Follow
  • 2 wk agoLast active
  • 3Replies
  • 23Views
  • 3 Following